Klevjerhagen


Moderne leiligheter | Smarte løsninger og høy kvalitet | Skjermet og privat | Gode solforhold | Rolige omgivelser

Nå kan du sikre deg en flott bolig i Klevjerhagen, et nytt og trivelig boligfelt i Sande kommune. Området er barnevennlig, trygt og tilrettelagt med fine lekeområder og sosiale møteplasser. Boligene er moderne og praktiske, og bygges med tanke på at både barn og voksne skal kunne bo og trives. Beliggenhet og nærhet til det du trenger i hverdagen gjør Klevjerhagen til et attraktivt sted å bosette seg.

Klevjerhagen er et sentralt område nord i Sande, med mange flotte aktivitetsmuligheter. Det svært aktive Nordre Sande Idrettslag (NSIL) holder til i umiddelbar nærhet til det nye boligområdet med fortballbaner, kunstgressbane, bandy/skøytebane samt lysløype med kunstsnøanlegg. Med bil er det kun noen minutter inn til Drammen eller Sande, her finner du alt du trenger av tilbud som butikker, kjøpesenter, serveringsteder og andre servicetilbud. Infrastruktur og kommunikasjonsmuligheter som buss og tog gjør at logistikken enkelt kan løses i en hektisk hverdag. Fra togstasjonen er det hyppige avganger for både ordinære togruter og Flytoget.

AVSTANDER: • Sande sentrum: 7 min • Drammen: ca 10 min • Bærum: ca 30 min • Tønsberg: ca 35 min • Oslo: ca 45 min


dahl liten logo.png

LYSE OG FLOTTE LEiLIGHETER I To sTØRRELSEr

Klevjerhagen består av 24 moderne leiligheter i to størrelser. 12 store leiligheter over to plan, og 12 mindre leiligheter på ett plan. Leilighetene er plassert på en slik måte at opplevelsen av skjerming både utvendig og innvendig blir ivaretatt. Leilighetene leveres nøkkelferdige og klare for innflytting. Nye boliger som dette har dessuten moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming, noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Med ny bolig slipper du å tenke på vedlikehold og oppussing, og kan nyte tiden til andre ting. Dersom du er tidlig ute og har lyst til å sette eget personlig preg på leiligheten, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Her ligger alt til rette for at husdrømmen kan bli virkelighet.

situasjonsplan.jpg

Seksjoner

 • BOLIG
  SOVEROM
  ETG
  P-ROM
  BRA
  PRIS
 • 1
  2
  1.
  59 kvm
  70 kvm
  SOLGT
 • 2
  2
  1.
  59 kvm
  70 kvm
  SOLGT
 • 3
  2
  1.
  59 kvm
  70 kvm
  SOLGT
 • 4
  2
  1.
  59 kvm
  70 kvm
  SOLGT
 • 5
  3
  2.
  97 kvm
  114 kvm
  SOLGT
 • 6
  3
  2.
  97 kvm
  114 kvm
  3 497 920 kr
 • 7
  3
  2.
  97 kvm
  114 kvm
  SOLGT
 • 8
  3
  2.
  97 kvm
  114 kvm
  SOLGT
 
ett-plan.jpg

LEILIGHET PÅ ETT PLAN

 • Store vindusflater og mye lys

 • Flott uteplass

 • God lagringsplass

 • Eikeparkett

 • Flislagt bad og vaskerom

 • Moderne kjøkken fra Sigdal

 • Varmekabler på stue, gang og bad

 • Opparbeidet tun og uteareal

 

LEILIGHET PÅ TO PLAN

 • Store vindusflater og mye lys

 • 3 soverom

 • Loftstue

 • God lagringsplass

 • Flislagt bad, Mulighet for bad i 3. etasje

 • Moderne kjøkken fra Sigdal

 • Varmekabler på stue, kjøkken, hall og bad i 2. etasje

 • Opparbeidet tun og uteareal

Her finner du Klevjerhagen